Medlemsregistrering

 

 

http://www.gymogturn.no/medlemmer/trenerklubbleder/mysoft/

 

Alle tidligare medlemmer barn/ungdom/voksen, aktiveres på nytt. For å kunne klare å melde de inn på parti/er. NB! det skal IKKE opprettes NY bruker, men aktiveres på den bruker de hadde i fjor. Derfor må dere ta kontakt med  Kine på tlf 900 13 767  mail: post@brusandturn.no

 

Bli medlem. Dette er samme lenke som ligger på forbundets hjemmeside (vi vil legge dette inn på www.gymogturn.no når vi setter i gang faktureringen)

http://medlem.gymogturn.no/portal/page/portal/gt_utv/gt_bli_medlem?p_o3_pk_id=273

 

 

Tilgjengelige partier: Denne linken viser hvilke partier dere har tilgjengelige slik at medlemmene kan melde seg på

http://medlem.gymogturn.no/portal/page/portal/gt_utv/gt_tilgj_partier?p_o3_id=273

Hvordan bruke MySoft:

Påmelding til partier i Brusand Turnforening

Brusand Turnforening benytter Mysoft, et felles medlemssystem for alle turnforeninger knyttet til Norges Gymnastikk- og turnforbund.

Alle påmeldinger og registreringer av brukere skal foregå i Mysoft.

Fakturering

Ved å melde deg på et parti aksepterer du å betale medlemskontingent til Brusand turnforening samt partikontingent for påmeldte parti(er).  Det vil komme et administrasjonsgebyr pr faktura som blir sendt ut. Mer informasjon om oppdaterte priser for Brusand turnforening finner du på www.brusandturn.no

Nye gymnaster kan prøve seg på de to første mulige treningene etter at de har fått bekreftet plass før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Vi må, umiddelbart etter 2. mulige trening, ha skriftlig beskjed på e-post til post@brusandturn.no dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette for å kreditere evt. tilsendt faktura. Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales.

NB! Dersom en gymnast meldes på 1. september, men ikke deltar på partiet før 1. oktober, og da finner ut at han/hun ikke ønsker å fortsette, har alikevel gymnasten holdt av plassen så lenge at faktura må betales, med mindre annet er avtalt med medlemsansvarlig på e-post: post@brusandturn.no

Vi beklager å være strenge på dette, men mange av partiene har ventelister, og vi ønsker å tilby plassene til de på venteliste så raskt som mulig, dersom noen trekker seg.

Brukerveiledning

Denne korte brukerveiledningen tar sikte på å forklare i hovedsak hvordan man melder seg på et parti i Brusand turnforening.

Innhold

Påmelding til partier i Brusand turnforening…………………………………………………………………. 1

Fakturering ………………………………………………………………………………………………………………. 1

Brukerveiledning ……………………………………………………………………………………………………….. 1

Nye medlemmer ……………………………………………………………………………………………………………… 2

Eksisterende medlemmer ………………………………………………………………………………………………………….. 2

Glemt passord ………………………………………………………………………………………………………………… 2

Melde eksisterende medlem på nytt parti ……………………………………………………………………. 2

Avmelding ………………………………………………………………………………………………………………… 2

 

Nye medlemmer

Gå til http://www.gymogturn.no/mysoftidrett/Sider/MedlemsnettNGTF.aspx for å bli medlem i klubben. Da kommer du til nettsiden NGTF, velg Brusand turnforening – My Soft – bli medlem

Fyll inn feltene. Felt med * er obligatoriske felt å fylle ut. Når du har skrevet inn fødselsdato, vil feltene om «foresatt» automatisk komme frem dersom gymnasten er under 18 år.

Vær nøye med å fylle ut feltene. Vi bruker e-post som en av våre hovedkommunikasjonskanaler, så vær ekstra nøye med å fylle inn korrekt e-postadresse. Feltet Epost*: Selvom barnet har egen e-postadresse kan det være lurt å bruke foreldres epostadresse her . Dette er e-postadressen hvor vi sender mesteparten av informasjonen. Pass på at dette er en e-postadresse som jevnlig sjekkes. Epost faktura: brukes dersom du ønsker at faktura går til en annen e-postadresse enn den primære.

Velge parti

Etter å ha fylt in personinformasjon om gymnasten, velger du partiet du ønsker å melde gymnasten på i nedtrekksmenyen Parti før du trykker Lagre

NB! Det er ditt ansvar å sørge for at gymnasten meldes på riktig parti utifra alder etc. Systemet vil av og til gi mulighet til å melde seg på et parti man f.eks. ikke er gammel nok for. Gymnasten vil bli meldt av partiet når dette oppdages.

Godkjenning

Når du trykker «Lagre» sendes innmeldingen til godkjenning hos medlemsansvarlig. Du beholder «din plass i køen» selvom det tar en stund før vi manuelt får godkjent nye medlemmer.

I løpet av et par dager vil du motta to e-post fra systemet:

– Brukernavn og passord til medlemsløsningen – TA GODT VARE PÅ DETTE

– Bekreftelse på påmelding eller venteliste på partiet.

Dersom du ønsker å melde gymnasten på flere partier kan du nå gjøre det fra medlemssidene dine. Følg instruksjonene under Melde eksisterende medlem på nytt parti.

Eksisterende medlemmer

Eksisterende medlemmer melder seg på nytt parti via sine egne medlemssider. Du må ikke opprette eksisterende medlem på nytt bare fordi du har glemt brukernavn og passord. Gå da heller til Glemt passord-seksjonen og finn ut hvordan du finner brukernavn og passord.

Logg deg inn på din egen medlemsside på http://medlem.gymogturn.no Tast inn brukernavn og passord, og klikk Logg inn

Glemt passord

Har du glemt brukernavn eller passord kan du først søke etter dette i innboksen din. Dette er tidligere sendt til deg på e-post fra noreply@gymogturn.no.

Du kan også klikke Glemt passord under Logg inn-knappen

 

Her fyller du inn brukernavn og/eller e-postadresse. Dersom flere brukere er registrert med samme e-postadresse (f.eks. dersom du har to barn som er registrert med din e-postadresse) vil du ikke motta en e-post med passord da systemet ikke vet hvilken bruker den skal sende deg passordet til. Da må du angi kun brukernavn for å få tilsendt e-post med innloggingsdetaljene.

Dersom alt over feiler, kan du sende en e-post til post@brusandturn.no og be om å få tilsendt brukernavn og passord på e-post på nytt. Vi trenger da å vite navn på gymnast i tillegg til korrekt e-postadresse som informasjonen skal sendes til.

Melde eksisterende medlem på nytt parti

Etter å ha logget inn kommer du inn på din egen profil

Ved å klikke på Min side i toppmenyen eller Min profil i menyen til venstre, får du opp gymnastens profil. Her kan du endre informasjon som e-postadresse, telefonnummer etc. Her ser du også hvilke partier gymnasten evt. er deltaker på, og du kan velge Nytt parti for å melde gymnasten på nytt parti

Ved å klikke Nytt parti, får du mulighet til å melde gymnasten på nytt parti. I nedtrekksmenyen vises partier som kan være aktuelle, basert på alder.

NB! Det er ditt ansavar å sørge for at gymnasten meldes på riktig parti utifra alder etc. Systemet vil av og til gi mulighet til å melde seg på et parti man f.eks. ikke er gammel nok for. Gymnasten vil bli meldt av partiet når dette oppdages.

Klikk «send påmelding» for å melde gymnasten på partiet. Du vil få epost med informasjon om tildelt plass, evt. venteliste direkte fra systemet.

Avmelding

Dersom du ønsker å melde deg av et parti, eller melde deg ut av Brusand turnforening, må dette gjøres på epost til: post@brusandturn.no

Priser

Medlemskontingent: kr. 300,- pr år.

Barn (2-5år): kr. 150,- pr år
Barn (6-15 år): kr.300,- pr år.
voksne (16 – 66 år): kr.750,- pr år.
Pensjonister (67år-): kr.500,- pr år.
Støttemedlem: kr. 200,- pr år.

-Prisene følger et skoleår.
-Adminisrasjonsgebyr pr faktura for alle faktura som blir sendt.

Sponsorer
Siste innlegg
Aktivitetskalender
  • Events are coming soon, stay tuned!
Kontaktinfo

Kontaktperson:
Elisabeth Steinnes
917 63 601
post@brusandturn.no

faktura adresse:
Brusand Turnforening
c/o Elisabeth Steinnes
Skaret 15
4364 SIREVÅG