Bilder av Turntreff og stevner

Barnas turnfestival 2015

Lørdag og søndag 6-7 juni 2015 ble de arrangert barnas turnfestival på Sandnes og Stavanger, Brusand Turnforening fikk tildelt til å reise til Sandnes. Lørdag møtte vi opp kl 08.15 på kommunehuset på Brusand for å ta felles buss til Sandnes. Bletildelt klasserom og fikk pakket ut loftmadrasser ol, deretter bar det avgårde på treninger og aktiviteter. På kvelden fikk vi pizza og brus, etterfølgt av discotek. For de som trengte litt pause fra disco var det tegne og bingo rom oppe. :-) Søndag sto vi opp pakket og fikk tildelt frokost i klasserom, så bar det avgårde på på trening for å øve på lær på stedet dansen(som var jubileumsdansen til NGTF 125år). Så fikk vi tid til litt lek før lunsj og så var det på tide å gjøre oss klar for defilering og oppvisning. Alt i alt ei kjempe kjekke helg, kjekke og snille barn å reise med. Barna har storkost seg. Stor takk til ledere og foreldre som var med å gjorde dette mulig for at barna fikk reise og få denne flotte opplevelsen. Grunnlaget legges i gym og turn.

Turntreff Klepp 01.feb

Fytti for en kjekke dag 1-4 turn og trampett he hatt på turntreffet på Klepp. Tatt tog fra brusand til Klepp der vi ble hentet med maxi taxi og kjørt opp til Klepp turnhall. Startet dagen med felles oppvarming, så var det tid for aktiviteter. Vi har hatt barneleker, lær på stedet ( som var bursdagsdansen til Norges gym og turnforbund 125år), idrettens grunnstige, formingsaktiviteter, tumbling og stor trampoline, trampett og natursti. Avsluttet dagen med å vise lær på stedet dansen til publikum. Så var det hjemover med taxi og tog.

IMG_1095IMG_1101 (1)

Barnasturnfestival 2014!

Den 24-25 mai deltok 1-7 trinn turn og trampett frå Brusand turnforening på barnas turnfestival på Varhaug.

Sporty som Brusand turnforening er syklet gymnastene og trenere/ledere/foreldre frå Brusand bhg til Varhaug skule, der rigget vi oss til i klasseromma vi hadde fått tildelt. Deretter tok det avgårde til Varhaug Idrettshus for trening og aktiviteter. På kvelden var det underholding og disco, ro kl 23.00. Søndagen var det pakking og frokost, før det bar oppover til Varhaug Idrettshus for læring av Lær på stedet. Deretter var det klart for defilering og oppvisning, der familie, besteforeldre, søsken osv var invitert til å komme å se på.

Alt i alt ei veldig kjekk helg. :-)

Bilder kommer…

BARNAS TURNTREFF 1-4 TRINN 2014

Det ble en vellykket og fantastisk dag etter at 204 gymnaster og 59  ledere/foreldre deltok på Barnas turntreff hos Brusand Turnforening  lørdag 1. feb. 14. De fikk være med på mye forskjellig som  airtrack/trampett, dans, akrobatikk/gym, disco/17 mai leker, ut i kulden  var de også i tarzanløypa og natursti. I pausen ble det servert pølse og  saft, pluss det var mulig og kjøpe frukt korger, snop og brus. Som  avslutning samlet alle seg i hallen. Det ble utdelt premie for mest  poeng i natursti, og for tipping av hvor mye «snop» som var oppi krukka.  Alle gymnastene viste også frem dansen de hadde lært. Tusen takk for kjempe god innsats av styret og trenere i Brusand  Turnforening som var med på og gjøre denne dagen så flott for alle de  gymnastene (ledere/foreldre) som kom for og delta.

Priser

Medlemskontingent: kr. 300,- pr år.

Barn (2-5år): kr. 150,- pr år

Barn (6-13 år): kr.250,- for 1. parti,  kr. 100,- for hvert ekstra parti barnet går på.

13 + : kr.500,- for 1. parti , kr. 200 for hvert ekstra parti

Voksne (16 – 66 år): kr.800,- pr år.

Pensjonister (67år-): kr.600,- pr år.

Støttemedlem: kr. 200,- pr år.

Meldemskontingenten følger kalenderåret, faktureres i starten på året.

Treningsavgift følger skoleåret, faktureres etter sommeren

-Adminisrasjonsgebyr pr faktura for alle faktura som blir sendt.

Sponsorer
Siste innlegg
Aktivitetskalender
  • Events are coming soon, stay tuned!
Kontaktinfo

Kontaktperson:
Elisabeth Steinnes
917 63 601
post@brusandturn.no

faktura adresse:
Brusand Turnforening
c/o Elisabeth Steinnes
Skaret 15
4364 SIREVÅG